Presentació


presi_val

Santos Fernández Villegas

President de la Fundación Cajamar Valencia

La Fundación Cajamar Valencia està dedicada a promoure iniciatives que contribuïsquen al foment del cooperativisme, la investigació agroalimentària i la transferència de coneixement, amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament del sector agroalimentari i el creixement del seu entorn socioeconòmic.

Des del Centre d'Experiències de Cajamar en Paiporta fem activitats d'investigació i experimentació agrària, els resultats de les quals difonem a través de cicles formatius i publicacions, a fi que els professionals puguen conéixer les alternatives i novetats aplicables a les seues explotacions.

Així mateix, fa una important activitat d'assessorament tècnic a les cooperatives i agricultors, per mitjà del qual s'exposen i traslladen els resultats de les investigacions i els estudis realitzats per esta Fundación de manera directa o en col·laboració amb altres organismes.

Els resultats de tot este treball també es transmeten i es fan públics a través de la nostra participació en les principals fires agràries i jornades de portes obertes, en les quals totes les persones interessades tenen l'oportunitat de visitar els espais on es desenvolupen les experiències agràries així com conéixer i degustar les noves varietats hortofructícoles.

Per tant, els convide a conéixer-nos un poc millor a través d'esta web, on els detallem les nostres principals línies d'actuació i activitats.