Comun
 
 

Buscador

Rss

Fons Editorial


Fundación Cajamar Valencia té un fons editorial que va creixent cada any amb l'ànim de fer arribar al sector agrícola els resultats de les experiències i investigacions dutes a terme en el Centre d'Experiències de Cajamar en Paiporta.

En este sentit, la Fundación Cajamar Valencia publica anualment una Memòria d'activitats. Resultat d'assajos hortícoles, així com diferents llibres de caràcter divulgatiu denominats Quaderns d'agricultura.

A través de la publicació de la Memòria d'activitats. Resultat d'assajos hortícoles i dels llibres de caràcter monogràfic, la Fundación Cajamar Valencia difon tant aspectes generals com els resultats de les experiències i investigacions relatives a diversos cultius hortícoles, com per exemple el del meló d'alger, l'encisam, l'escarola o el meló de tot l'any, entre altres.

D'altra banda, a fi de reforçar la difusió dels resultats de les experiències i investigacions realitzades, distribuïx, entre més de 1.000 professionals del sector, unes fitxes col·leccionables dedicades als cultius hortícoles amb informació molt directa, pràctica i d'immediata aplicació.

Pot sol·licitar qualsevol exemplar del nostre fons editorial de manera gratuïta a la Fundación Cajamar Valencia a través de qualsevol oficina de Cajamar Caja Rural.


LLISTAT DEL FONS EDITORIAL

Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats