Comun
 
 

Buscador

Rss

PROBIOGAS


probiogas

Projecte singular estratègic d'investigació "PROBIOGAS".

El projecte forma part del Pla Nacional d'Investigació Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica amb el títol: Desenvolupament de Sistemes Sostenibles de Producció i Ús de Biogàs Agroindustrial.

El projecte és el desenvolupament d'un programa d'investigació aplicada amb un grup de treball multidisciplinari, en el qual participen empreses energètiques, empreses relacionades amb la gestió de residus, universitats de tot Espanya, empreses i fundacions que treballen en medi ambient, l'IVIA i la UPV, i com a entitat coordinadora l'AINIA.

El projecte té com a objectiu el desenvolupament de sistemes sostenibles de producció i ús de biogàs en entorns agroindustrials, així com la demostració de la seua viabilitat i promoció a Espanya.

Les activitats d'este projecte se centren en el biogàs obtingut amb materials d'origen agroindustrial, que es diferencia del que té el seu origen en abocadors o depuradores urbanes. A més, totes les tècniques de digestió anaeròbia que s'estudiaran en el projecte empren sempre el concepte de codigestió (tractament conjunt de residus orgànics de diferent origen i composició). En PROBIOGAS s'estudiarà la codigestió de combinacions de residus agroindustrials amb més pes i potencialitat energètica a Espanya.

www.probiogas.es

Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats