Comun
 
 

Buscador

Rss

CITRUSGENN


citrusgenn2

El projecte CITRUSGENN es dirigix al sector citrícola espanyol i aporta tres inputs: productes amb elevat potencial comercial, coneixement inèdit i punter d'aplicació a programes de millora i aplicacions biotecnològiques al sector citrícola.

El projecte de col·laboració que ací es presenta obri unes possibilitats fins ara insospitades en el camp de la col·laboració del sector citrícola amb els equips d'investigació de cítrics. És la voluntat de tots els participants en este projecte prorrogar esta col·laboració amb projectes successius per a millorar les oportunitats del nostre sector en el context de competició global actual.

Compta amb el suport del Ministeri de Ciència i Innovació a través del seu programa d'ajudes INNPACTO, i les primeres activitats del projecte es van iniciar a finals de 2010.

L'objectiu general que perseguix este projecte és doble. D'una banda, es pretén desenvolupar, amb el coneixement que es té en l'actualitat, noves línies i varietats de cítrics de potencial interés comercial. D'altra banda, es generarà nou coneixement biotecnològic original per a agilitzar els programes de millora de cítrics.

Les empreses col·laboradores en el desenvolupament del projecte són IVIA, Centre d'Investigació Príncep Felipe, Anecoop S. Coop. Eurosemillas, SL, GCM Variedades Vegetales AIE, Investigación Citrícola de Castellón, SA, Citrus Génesis i Fundació Ruralcaixa València.

www.citrusgenn.es

Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats