Comun
 
 

Buscador

Rss

CITRUSEQ


citruseq

Projecte singular estratègic de cooperació publicoprivada de genòmica aplicada i biotecnologia. Seqüenciació, genotipatge i desenvolupament d'instruments genòmics per a la millora dels cítrics (CITRUSEQ).

El projecte singular i estratègic CITRUSEQ integra un conjunt d'activitats de caràcter cientificotecnològic que estan interrelacionades entre si, i que tenen com a objectiu comú desenvolupar instruments genòmics i biotecnològics per a facilitar la generació i selecció de noves línies i varietats de cítrics. Este objectiu té un marcat caràcter científic i tecnològic perquè implica, primer, la identificació de variants de gens d'interés agronòmic en els cítrics i, posteriorment, l'aplicació tecnològica d'este coneixement per mitjà de la utilització d'un xip de genotipatge per a facilitar l'obtenció del llistat de marcadors que puga utilitzar-se en programes de millora de cítrics.

Este projecte compta amb el suport del Ministeri de Ciència i Innovació a través del seu programa d'ajudes a projectes singulars i estratègics.

Les empreses col·laboradores en el desenvolupament del projecte són Eurosemillas, SL, Investigación Citrícola de Castellón, SA, SNFL Special New Fruit Licensing Mediterraneo, SL, Anecoop S. Coop., GCM Varietades Vegetales AIE, Centre d'Investigació Príncep Felipe, CSIC, IVIA i Fundació Ruralcaixa València.

www.citruseq.es

Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats