Comun
 
 

Buscador

Rss
Inicio > Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta > Divisió i Transferència del Coneixement

Divisió i Transferència del Coneixement


difusion social

Fundación Cajamar Valencia manté un contacte directe amb l'agricultor, al qual li fa arribar els resultats de les investigacions realitzades, la programació dels cursos de formació, les publicacions, les activitats, etc.
Algunes de les activitats que realitza és l'organització de jornades, visites a les instal·lacions del Centre d'Experiències de Cajamar en Paiporta, així com la participació activa en fires agràries.


JORNADES

En les instal·lacions del Centre d'Experiències de Cajamar en Paiporta es fa una Jornada de Portes Obertes, en la qual s'exposen les investigacions agràries realitzades sobre productes d'estiu.

Es tracta d'un acte institucionalitzat en el qual el públic pot visitar una exposició dels productes amb què s'ha experimentat durant eixe període.

Durant la jornada, l'accés a la qual és lliure i gratuït, el públic té l'oportunitat de visitar les superfícies on es duen a terme les experiències agràries, així com participar en altres activitats que permeten a la Fundació acostar-se més als agricultors i a la societat en general.


VISITES TÈCNIQUES

Anualment es fan nombroses visites de caràcter tècnic, que consistixen en un recorregut guiat per les instal·lacions i parcel·les experimentals del Centre d'Experiències de Cajamar en Paiporta.

En estes visites, els assistents són acompanyats pel personal tècnic del centre, els quals s'ocupen de facilitar totes les explicacions necessàries per a entendre els estudis i projectes que s'estan desenvolupant en eixe moment.

En este sentit, els tècnics avancen resultats de les investigacions, i fins i tot arrepleguen suggeriments dels visitants, a fi de conéixer de primera mà els principals dubtes i inquietuds sobre les novetats que s'estan presentant durant la visita.

Estes visites estan destinades als agricultors, tècnics i estudiants, la majoria procedents de la Universitat Politècnica, escoles de Formació Professional Agrària, instituts i col·legis, així com d'altres centres de formació. Així mateix, el Centre d'Experiències de Cajamar en Paiporta també rep visites de tècnics d'altres comunitats autònomes i països estrangers interessats en algunes de les investigacions. Finalment, cal destacar que el gros de les visites està representat pels agricultors pertanyents a cooperatives i que, al seu torn, són clients del Grupo Cooperativo Cajamar.

Dins d'estes visites també es pot atendre xiquets, ames de casa i jubilats interessats a conéixer els treballs d'investigació que es duen a terme en la nostra Fundació.


PARTICIPACIÓ EN FIRES

Fundación Cajamar Valencia participa activament en les fires agràries, un dels punts de reunió més significatius del sector. La participació en estes fires consistix a donar a conéixer totes les activitats de la Fundació a través d'un estand i l'organització d'activitats complementàries. En les activitats es dóna prioritat a aquelles relacionades amb la promoció del consum de fruites i hortalisses fresques, base fonamental de la dieta mediterrània.

Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats