Comun
 
 

Buscador

Rss

XV Congrés Societat Espanyola de Fitopatologia


xv congreso sociedad fitopatologia

Vitòria-Gasteiz, del 27 de setembre a l'1 d'octubre de 2010
Palau de Congressos Europa
Av. Gasteiz, s/n
01009 Vitòria-Gasteiz (Àlaba)

Més de 350 experts nacionals i internacionals participen en este Congrés, el qual constituïx un gran fòrum de debat científic sobre totes les especialitats que comprén la fitopatologia. A més, el simposi es completa amb visites tècniques a zones agrícoles i forestals d'Àlaba, Guipúscoa i Biscaia.

En la trobada participen científics de rellevància internacional com Thierry Candresse, expert en virus de les plantes de l'INRA-Bordeus, el primer institut d'investigació agrícola a Europa, i Chris Gilligan, professor de Biologia en la Universitat de Cambridge. Igualment, intervenen l'expert en fungicides Bart Fraaije, membre del Rothamsted Research, el major centre d'investigació agrícola del Regne Unit, així com George Sundin, professor de Patologia de Plantes en la Universitat d'Oklahoma, entre altres especialistes.

També participen tècnics i investigadors de les diputacions forals d'Àlaba, Biscaia i Guipúscoa, que junt amb Neiker-Tecnalia contribuïxen en el dia a dia de la investigació en fitopatologia d'Euskadi, on la transferència i l'experimentació discorren paral·lelament amb els resultats d'investigació.

Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats