Comun
 
 

Buscador

Rss

XLI Seminari de Tècnics i Especialistes en Horticultura


xli seminario tecnicos especialistas horticultura

Gijón - Astúries, del 3 al 7 d'octubre de 2011
Hotel Asturias
C/ Mayor, 11
33201 Gijón

El Seminari de Tècnics i Especialistes en Horticultura és una reunió anual d'investigadors, tècnics i especialistes de tot Espanya que treballen en l'experimentació i de investigació hortícola.

En el Seminari es presenten els resultats dels últims treballs realitzats en la producció d'hortalisses, com per exemple material vegetal, tècniques de cultiu, millora de la qualitat i dels sistemes productius respectuosos amb el medi ambient, control de patògens, utilització racional dels recursos, comercialització, etc.

Cada any se celebra en una comunitat autònoma distinta, a fi que els tècnics i especialistes assistents coneguen sobre el terreny la realitat del sector hortícola espanyol en cada un dels seus territoris.

La successiva celebració d'estes trobades ha consolidat un grup nacional d'experts que treballa en diversos aspectes de l'horticultura, les arrels del qual es troben en els grups de tècnics de l'extint Servici d'Extensió Agrària.

Actualment, la majoria dels integrants d'este grup exercixen la seua tasca en les conselleries d'agricultura de les comunitats autònomes espanyoles; en els servicis d'agricultura de diverses entitats locals, com cabildos o diputacions; en organismes, centres d'experimentació i investigació hortícola, tant públics com privats, i també en les universitats.

Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats