Comun
 
 

Buscador

Rss

XIV Congrés Nacional de Ciències Hortícoles


XIV Congrés Nacional de Ciències Hortícoles.
3, 4 i 5 de juny de 2015
Orihuela


Durant els dies 3, 4 i 5 de juny es va celebrar a Orihuela el XIV Congrés Nacional de Ciències Hortícoles, patrocinat per la Societat Espanyola de Ciències Hortícoles (SECH) i la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH).

El Congrés, amb el lema "Reptes de la Nova Agricultura Mediterrània", va tindre com a objectiu fonamental aconseguir productes de qualitat i garantir un futur rendible i sostenible per al sector hortofructícola espanyol, aprofitant els avantatges geogràfics i climàtics que han portat a l'èxit de la nostra agricultura en els mercats nacionals i internacionals. De fet, la dieta mediterrània, considerada com el conjunt d'habilitats, coneixements i tradicions que van des del camp a la taula, ha sigut reconeguda com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO l'any 2010, pels seus múltiples beneficis per a la salut dels consumidors. Les característiques principals d'esta alimentació són un alt consum de productes vegetals (fruites, verdures, llegums, fruites seques), pa i altres cereals (sent el blat l'aliment base), l'oli d'oliva com a greix principal, i el consum regular de vi en quantitats moderades.

Per part de Fundación Cajamar Comunidad Valenciana, Carlos Baixauli va presentar el treball "Estudi de tècniques de millora de la producció de dos seleccions de tomaca valenciana" (En Castellà) (PDF 3,60 MB.).

logo sech orihuela 2015
Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats