Comun
 
 

Buscador

Rss
Inicio > Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta > Butlletins, Fitxes i Presentacions > Difusió investigació agrària > Presentació de resultats de investigació > XII Jornades d'Horticultura. Jornada sobre actualització en cultius hortícoles. IVIA 2013

XII Jornades d'Horticultura. Jornada sobre actualització en cultius hortícoles. IVIA 2013


xii jornadas de horticultura

El 26 de febrer es van celebrar les XII Jornades d'Horticultura. Jornada sobre Actualització en Cultius Hortícoles, que anualment celebra l'IVIA.

Estes jornades són un punt de trobada per a tècnics, empreses i agricultors, on s'exposen alguns dels assajos o avanços en material vegetal i tècniques de cultiu duts a terme per empreses, cooperatives i equips tècnics privats o públics.

En la jornada, la Fundación Cajamar Valencia va participar amb l'exposició d'alguns resultats obtinguts en els assajos realitzats en el Centre d'Experiències de Paiporta, amb xarrades a càrrec de Carlos Baixauli, José Mariano Aguilar i Alfonso Giner, director i tècnics del Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta.

Carlos Baixauli va informar sobre la influència de la salinitat en la resposta agronòmica i de qualitat en la tomaca valenciana, i el maneig del cultiu sense sòl.

José Mariano Aguilar va exposar el comportament de diversos portaempelts en el cultiu del meló d'alger, i Alfonso Giner va dedicar la seua exposició al comportament de diferents densitats de polipropilé no teixit en el cultiu de col xinesa enfront de fisiopaties.


xii jornadas de horticultura cartel
Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats