Comun
 
 

Buscador

Rss

EXPOBIOENERGIA - Fira internacional de bioenergia Valladolid 2012


expobioenergia 2012

Fira de Valladolid
Avda. Ramón Pradera, s/n
47009 VALLADOLID
Del 23 al 25 d'octubre de 2012


Del 23 al 25 d'octubre es va celebrar en la fira de Valladolid Expobioenergía - Feria Internacional de Bioenergía Valladolid 2012.

Expobioenergía 2012 està dirigida a propietaris i empreses d'aprofitament forestal i agrícola, indústria de la fusta i agrícola, distribuïdors de combustibles, proveïdors d'energia, indústria del ciment i ceràmica, instal·ladors de calderes, arquitectes, promotores i immobiliàries, centres de formació, consultores i Administració local, regional i nacional.

Aprofitant la celebració d'esta fira, els components del consorci del projecte Probiogás, entre els quals es troba Fundació Ruralcaixa, van celebrar una jornada el dia 25 sobre "Desarrollo de sistemas sostenibles de producción y uso de biogás agroindustrial en España".

Dins del bloc "Aprovechamiento del digestato para uso en agricultura. Resultados de ensayos de campo. Avances en normalización", Fundació Ruralcaixa, per mitjà del seu director, Carlos Baixauli, va impartir una xarrada sobre "Utilización agrícola de los digeridos brutos y compost derivados".

Mapa web | Avís Legal | Politica de cookies | Accessibilitat
© Fundación Cajamar Comunidad Valenciana 2017. Tots els drets reservats